Wilujeng sumping di Tab Flooring

Salaku harga dek teras teras luar ruangan global, kami nawiskeun produk anu pangsaéna.

Naha Pilih Kami

Kami tiasa nyayogikeun conto gratis ngeunaan produk komposit, sareng penjualan di luar ruangan wpc mirah lantai jual, kéngingkeun pujian pelanggan.

  • Products are exported to more than 40 countries in Eastern Europe, the United States, the Middle East, South America, and Southeast Asia.

    Penjualan Produk

    Produk diékspor ka langkung ti 40 nagara di Éropa Wétan, Amérika Serikat, Wétan Tengah, Amérika Kidul, sareng Asia Tenggara.

  • The company's high-tech talents strictly control the relationship from raw materials to finished products, and realize the brand strategy based on high-quality products.

    Kakuatan Kami

    Bakat téknologi luhur perusahaan sacara ketat ngendalikeun hubungan tina bahan baku kana produk bérés, sareng sadar strategi mérek dumasar kana produk kualitas luhur.

  • In terms of product quality, the company has ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, FSC forest certification, third-party inspection of formaldehyde content and other certifications.

    Sertipikat produk

    Dina hal kualitas produk, perusahaan ngagaduhan ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, sertifikasi leuweung FSC, pamariksaan pihak katilu ngeunaan eusi formaldehida sareng sertifikasi sanés.

Populér

Produk kami

Kami tiasa nyayogikeun conto gratis ngeunaan produk komposit, sareng penjualan di luar ruangan wpc mirah lantai jual, kéngingkeun pujian pelanggan.

Salawasna tetep cocog sareng pamekaran téknologi internasional, teras-terasan ningkatkeun kualitas produk, sareng ngapdet konsép desain.

saha kami

Lantai TAB perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi sareng Teknologi Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina, dina bunderan pangwangunan ékonomi Beijing-Tianjin-Hebei, caket sareng Jalan Raya Beijing-Guangzhou, Pelabuhan Tianjin, sareng Bandara Shijiazhuang. Posisi géograpis langkung unggul sareng angkutanna merenah pisan. Perusahaan fokus kana pamekaran lantai plastik batu Cina, sareng visi anu katingal payun, sudut pandang global, sareng prinsip konsumén heula ...

  • gc
  • brand01
  • brand02
  • brand03
  • brand04
  • brand05
  • brand06