4.5mm non-slip click vinyl flooring Spc-2

Pedaran pondok:

Lantai vinil méwah inti kaku, ogé katelah lantai SPC, mangrupikeun pilihan lantai vinil tahan cai anu paling awét di pasar. Anjeun terang kumaha vinil ngagaduhan reputasi pikeun fleksibel sareng kirang stu ...

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Lantai vinil méwah inti kaku, ogé katelah lantai SPC, mangrupikeun pilihan lantai vinil tahan cai anu paling awét di pasar.

Anjeun terang kumaha vinil ngagaduhan reputasi pikeun fleksibel sareng kirang kokoh tibatan kai tradisional atanapi lamina? Nya, WPC vinyl lumayan mantap, tapi SPC kaku inti méwah vinil sapertos nangtung dina beton.
Lantai ipis anu leutik sareng ipis ieu sigana henteu saé teuing, tapi éta paling tangguh tina tangguh, dirancang khusus pikeun tahan panggunaan sareng panyalahgunaan lingkungan komérsial.
Sapertos WPC, SPC lantai vinil inti kaku nyaéta luhur garis sanés ngan ukur fungsionalitas tapi katingalina, ogé. Kalayan vinil inti anu kaku, anjeun bakal ningali sadaya tren kai sareng batu-monjo anu paling panas sareng kelir dina papan anu alus, ngayakinkeun.

Lantai vinil méwah inti kaku SPC biasana diwangun ku 4 lapisan. *
Tiasa bénten-bénten antara pabrikna.
Lapisan Nyokong: Ieu tulang tonggong tina papan anjeun.
SPC Core: Ieu daya tarik utama! Lantai SPC ngandung padet, inti WPC tahan cai. Éta moal riak, ngabareuhan atanapi mesék teu paduli seueur cairan anu anjeun tunduh. Inti ieu ultra-padet sareng henteu aya agén anu nyebarkeun sapertos anjeun bakal mendakan di lantai WPC tradisional. Éta masihan anjeun rada kirang tangguh dina sampéan, tapi ngajantenkeun lantai janten superhero di jurusan ketahanan.
Lapisan Vinil Dicitak: Ieu dimana anjeun kéngingkeun gambar poto anjeun anu ngajantenkeun tampilan vinil (ampir) idéntik sareng bahan alami sapertos batu sareng kai. Seringna, lantai vinil méwah inti kaku nyaéta vinil kualitas pangluhurna dina pasaran. Ieu hartosna anjeun kéngingkeun tampilan anu paling réalistis yén jalma bakal sumpah nyaéta kai / batu asli!
Ngagem Lapisan: Siga sareng vinil tradisional, lapisan anggoan sapertos pangawal anjeun; éta ngabantosan ngajaga lanté anjeun tina dents, goresan, sareng sajabana Langkung kandel lapisan aus, panyangga pangawal anjeun. Lantai SPC dipikaterang ngagaduhan buff, lapisan ngagem sapi anu langkung seueur perlindungan. Nalika anjeun ningali ka lantai vinil, éta sami (upami henteu langkung) penting pikeun ningali kandel lapisan maké sakumaha kandelna papan.

Produk SPC Pencét Lantai
Kandel 3.5mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm, 5.5 mm, 6.0mm, ngaréspon
Pakéan  0,1 / 0,15 / 0,3 / 0,5 / 0,7MM
Underlayment  EVA / IXPE 1.0 / 1.5MM / 2.0MM
Ukuran: 7 "* 48 '', 6" * 36 '', 9 '' * 60 '', 12 * 12 * 12 * 24,24 * 24, khusus
Underlayment EVA / IXPE 1.0 / 1.5MM / 2.0MM
Tékstur Gandum Kai / Gandum Marmer / Gandum Karpét
Beungeut Embossor Lampu, Embossor Jero, Gores Tangan, Polos, Pangaruh.
Garansi Padumukan 20Tahun, Komérsial 15 Taun
Sistem konci Uniclick
Ege: Microbvel
Kelir Langkung ti 3 ratus .pls naros ka kami upami anjeun hoyong ningali deui.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami