Tentang Kami

134903188

TAB Lantai ayana di Zona Pangwangunan Ékonomi sareng Teknologi Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina, dina bunderan pangwangunan ékonomi Beijing-Tianjin-Hebei, caket sareng Jalan Raya Beijing-Guangzhou Expressway, Pelabuhan Tianjin, sareng Bandara Shijiazhuang. Posisi géograpis langkung unggul sareng angkutanna merenah pisan.

Perusahaan nerapkeun integrasi industri sareng perdagangan, sareng parantos ngahasilkeun lantai SPC ti saprak 2014. Éta ngahijikeun pamekaran, panilitian, produksi sareng penjualan lantai SPC. Pabrikna ngaliput legana 70.000 méter pasagi, kalayan 3 jalur produksi impor asli asli Jerman, kalayan nilai kaluaran taunan 3,24 juta méter pasagi. Produkna diékspor ka langkung ti 40 nagara di Éropa Wétan, Amérika Serikat, Wétan Tengah, Amérika Kidul, sareng Asia Tenggara.

DCIM100MEDIADJI_0043.JPG
235 (1)

Dina hal kualitas produk, perusahaan ngagaduhan ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, sertifikasi leuweung FSC, pamariksaan pihak katilu ngeunaan eusi formaldehida sareng sertifikasi sanés. Bakat téknologi luhur perusahaan sacara ketat ngendalikeun hubungan tina bahan baku kana produk réngsé, sareng ngahontal produk kualitas luhur salaku pamimpin, Palaksanaan strategi mérek.

Perusahaan taat kana prinsip "taat kana manajemén kelas munggaran, ngahasilkeun produk kelas munggaran, sareng nyayogikeun jasa kelas hiji", taat kana jalan diajar, pamekaran sareng inovasi, tetep sareng tren industri domestik sareng asing, salawasna saluyu sareng pamekaran téknologi internasional, teras-terasan ningkatkeun kualitas produk, sareng ngapdet konsép desain. Ngaronjatkeun sistem palayanan, narékahan pikeun kasampurnaan sareng kasampurnaan.

Perusahaan fokus kana pamekaran lantai palastik batu Cina, sareng visi anu maju, sudut pandang global, sareng prinsip konsumén heula, aktip ngamajukeun pamekaran industri lantai Cina, sareng nyumbang kakuatan nyalira pikeun revitalisasi nasional Cina mérek industri.

Kusabab taun 2020, kusabab COVID-19, pikeun ngalayanan palanggan anu langkung saé sareng nguntungkeun pamekaran bisnisna, urang ogé tiasa nyarankeun pabrik kiridit produk anu aya hubunganana pikeun palanggan.

Salaku conto:

1. Pabrikan skirting

2. Pabrikan témbok PVC

3. Pabrik Pager bolong

4, Pabrik Mesin motong vinil

Dina waktos anu sasarengan, pikeun nyocogkeun barang enteng sareng beurat, urang ogé nyarankeun sababaraha wallpaper 3D dapur ka konsumén, kusabab lantai na beurat teuing, anu bakal nyababkeun seueur limbah ruang dina wadah. Upami éta tiasa dikirimkeun sareng wallpaper 3D, éta sacara efektif tiasa nganggo rohangan wadah sareng ngahémat biaya.

Ngabagéakeun palanggan ti sadaya nagara di dunya pikeun negosiasi bisnis. Kami bakal nganggo sikap kerja anu paling raket, épisién sareng wajar pikeun ngabantuan palanggan aktip ngembangna sareng mekarkeun usahana pikeun mastikeun maksimal manpaat pelanggan.