Laminate Ecomomic lanté EIR Series

Pedaran pondok:

Ukuran: 1220X170mm,1220x200mm, 810X150mm

Kandel: 8mm 10mm 10.5mm 12mm

Ukuran: 1220X170mm,1220x200mm, 810X150mm

Kandel: 8mm 10mm 10.5mm 12mm


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Laminate lanté sok disebat lantai kai laminat, sanaos éta kai ngan ukur dina dua hal. Mimiti, dasar lantai lamina diwangun tina partikel kai anu diteken. Kadua, luhurna ngagaduhan tampilan kai asli kusabab lapisan gambar anu akurat-dasarna poto kai anu leres-leres dikempelkeun dina lapisan anu jelas, awét awét.

Partikel kai anu dihijikeun janten tekanan pikeun ngabentuk lambar. Lambar ieu ngagaduhan gambar fotorealistik tina kai atanapi batu dilebetkeun kana luhur, sareng gambar ieu ditutupan ku lapisan anggo. Lapisan anggo, lambaran plastik anu awét, ipis, jelas, nyaéta linchpin antara lapisan handap anu lemes sareng unsur luar sapertos Uap, sinar UV, sareng corétan.

room
caiting

Kauntungan produk

Pakéan Lapisan:Laminate flooring mangrupikeun lapisan permukaan dua lambar ipis kertas anu diresakeun ku melamin. Lapisan permukaan paling luhur ieu mangrupikeun jinis lambar plastik anu jelas anu teu kalis ku anjing, korsi, sapatu tinggi, sareng elemen anu biasa ngarusak.
Lapisan Gambar: Komo upami ditingali tina lantai laminasi anu caket tiasa katingali réalistis. Ieu kusabab gambar kualitas fotografik lamina tina kai nyata handapeun lapisan anggo.
Lapisan Dasar (Inti):Dina poto kai-bijil nyaéta sakitar satengah inci komposit kai-chip. Sagala jinis produk chip kai sifatna rentan ka karuksakan cai. Dasar laminate flooring dianggap stabil sacara diménsi, tapi ngan kana tingkat anu tangtu. Éta bakal nangtung ngalawan cai, tapi ngan ukur upami cai ieu gancang dikaluarkeun.

Naha laminasi ramah lingkungan?

Jawaban pikeun patarosan ieu gumantung kana definisi anjeun pikeun lantai ramah lingkungan, tapi enya — sacara umum, leres! Laminate mangrupikeun salah sahiji lantai anu langkung ramah lingkungan di ditu.

Éta sabab ngagunakeun bahan organik (papan serat atanapi kayu lapis) dina lapisan inti na, sareng ngan sakedik bahan sintétik dina lapisan panyandakanana. Ieu ngandung hartos seueur didaur ulang.

Dibandingkeun sareng vinil, ieu ngajantenkeun laminasi pilihan anu langkung ramah lingkungan. Salah sahiji karugian anu paling parah tina lantai plank vinil nyaéta éta didamel tina plastik. Ieu ngandung harti yén, kacuali sababaraha merek anu langkung alit sapertos Proximity Mills, éta henteu saé umumna didaur deui.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami