lantai laminate pikeun warna parkét

Pedaran pondok:

Ukuran: 806X403mm, 1214x296mm

1214x406mm, 1220x301mm

Kandel: 10mm 10.5mm 12mm

Ukuran: 806X403mm, 1214x296mm

1214x406mm, 1220x301mm

Kandel: 10mm 10.5mm 12mm


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Lfloat aminat (disebut ogé ubin kai ngambang di Amérika Serikat) mangrupikeun produk lantai sintétik multi-lapisan anu ngahiji sareng prosés laminasi. Laminate flooring simulate kayu (atanapi kadang batu) sareng lapisan applique fotografi handapeun lapisan pelindung anu jelas. Lapisan inti jero biasana diwangun ku résin melamin sareng bahan serat serat. Aya Standar Éropa No EN 13329: 2000 anu nyatakeun lantai laminasi anu ngaliput syarat sareng metode uji coba.

Laminate flooring parantos tumuh sacara signifikan dina popularitas, panginten sabab panginten langkung gampang dipasang sareng dirawat dibanding permukaan anu langkung tradisional sapertos lantai kayu. Éta ogé tiasa gaduh kaunggulan kirang sareng meryogikeun kaparigelan kirang pikeun masang tibatan bahan lantai alternatif. Éta lumayan awét, higienis (sababaraha mérek ngandung résin antimikroba), sareng gampang dijaga.

Laminasi lantai gampang gampang pikeun anu gaduh bumi DIY pikeun dipasang. Laminate flooring rangkep salaku sababaraha létah jeung alur papan, anu tiasa diklik kana hiji sareng anu sanésna. Kadang-kadang panyokong lem disadiakeun pikeun gampang dipasang. Laminasi anu dipasang na biasana "ngambang" dina handapeun lantai di handapeun lapisan busa / pilem, anu nyayogikeun sipat uap sareng sora anu ngirangan sora. Celah anu alit (1-10 milimeter (0,039-0,344)) di antara lantai sareng obyék anu henteu tiasa dipindahkeun sapertos témbok, hal ieu ngamungkinkeun flooring ngalegaan tanpa kahalangan. Baseboards (papan skirting) tiasa dipiceun teras dipasang deui saatos dilebetkeun tina lantai parantos réngsé pikeun panutupan anu langkung rapih, atanapi baseboard tiasa ditingalkeun dina tempatna kalayan lantai anu dikempelkeun di dalamnya, maka trims manik-manik alit sapertos citakan sapatu atanapi kuartal anu langkung ageung -cetakan caket tiasa dipasang kana handapeun baseboards. Gergaji papan dina papan biasana diperyogikeun di pasisian sareng sakuriling lawang lomari sareng panto, tapi anu masang profesional biasana nganggo panto jambot gergaji pikeun motong rohangan dugi ka jangkungna anu ngamungkinkeun lantai na lebet handapeun gerbang panto & casing pikeun tampilan anu langkung bersih. .

Pamasangan anu teu leres tiasa nyababkeun muncak, dimana papan padeukeut ngawangun bentuk V tina proyéksi, atanapi sela, dimana dua papan padeukeut dipisahkeun.

Penting pikeun ngajaga laminasi tetep bersih, sabab lebu, kokotor, sareng partikel keusik tiasa ngeruk permukaan kana waktos di daérah patalimarga. Éta ogé penting pikeun ngajaga lamina relatif garing, kumargi cai / kalembaban tiasa nyababkeun papan ngabareuhan, bélok, sareng sajabana, sanaos sababaraha mérek dilengkepan lapisan tahan cai. Tumpahan cai henteu janten masalah upami aranjeunna gancang diusap, sareng teu kénging linggih dina waktos anu berkepanjangan.

Bantalan karasa napel sering disimpen dina suku jati dina lantai laminasi pikeun nyegah ngagorok.

Laminasi laminasi glueless anu lemah tiasa laun-laun janten papisah, nyiptakeun sela-sela sela-sela papan. Penting pikeun "ngetok" papan deui babarengan nganggo alat anu pas sabab sela diperhatoskeun pikeun nyegah kokotor ngeusian sela, sahingga langkung hésé nempatkeunana.

Laminasi kualitas laminasi anu teu nganggo glueless nganggo mékanisme gabung anu nahan papan dina kaayaan tegangan anu tetep anu nyegah kokotor lebet kana sendi sareng henteu kedah "ngetok" deui sacara périodik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami