Laminate Floor Pikeun Wholesales sareng séri normal

Pedaran pondok:

Ukuran: 1218x240mm, 1218x198mm
1210x400mm, 1217x196mm
808x149mm, 1218x128mm
Kandel: 7mm 8mm 10mm 10.5mm 12mm

Ukuran: 1218x240mm, 1218x198mm
1210x400mm, 1217x196mm
808x149mm, 1218x128mm
Kandel: 7mm 8mm 10mm 10.5mm 12mm


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Permukaan Kayu-sisikian Embossed
Kelas Abrasi: ac1 / ac2 / ac3 / ac4
Inti Tipe Hdf
Fitur Produk: Plain lega
Pamasangan: Pencét Babarengan - Underlay Digantelkeun
Jaminan Komérsial: Lampu 3 Taun

Garanti Padumukan: 20 Taun
Atribut Eko
Tsca Judul Vi Patuh
Ca Bagéan 01350 Patuh
Disarankeun Emas Greenguard
Pola Ngulang: 12 Kalayan Rotasi Papan

keting
dsa

Panjelasan Produk

laminate flooring mangrupikeun bahan lantai komposit. Éta diwangun ku sababaraha lapisan, éta parantos aya sakitar 50 taun, sareng didesain pikeun nambihan gaya sareng nilai ka bumi anjeun bari tahan nganggo bobo. Paling sering, éta dirancang siga kai (tapi henteu teras-terasan).

Tapi éta ngan ukur ujung gunung es. Poe ieu, aya seueur jinis lantai laminasi anu béda-béda kalayan pro sareng kontra unikna masing-masing. Sareng nalika sering ditulis kusabab titik harga anu relatif murah sareng penampilan anu baheula-buatan (xoxo 1980-an), lantai laminasi leres-leres asalna salaku lantai anu kuat, pikaresepeun, ekonomis, sareng perawatan rendah.

Di handap ieu, kami bakal masihan anjeun 411 dina sagala hal laminasi. Urang bakal nyarioskeun naon anu laminasi didamel, harga laminate flooring, daya tahan na, dimana anjeun tiasa masangna, kumaha cara masangna, bahkan sababaraha pro sareng kontra.

Naon Laminate Flooring Didamel tina ?

Sacara umum, lantai laminasi diwangun ku tilu lapisan. Ti handap, aranjeunna nyaéta:

Inti kandel atanapi lapisan dasar tina kayu lapis atanapi papan serat anu luhur kapadetan pikeun masihan kakuatan bahan sareng stabilitas. Dasar ieu sami anu dianggo dina seueur produk lantai kai anu direkayasa anu pangsaéna.

Lapisan gambar beresolusi luhur, poto-réalistis. Deui, lapisan gambar ieu biasana niru kai — tapi anjeun tiasa mendakan tampilan batu sareng bahkan tampilan logam.

Lapisan anggo pelindung pikeun nyayogikeun kanyeri sareng perlindungan. Lapisan ieu tangguh pisan, ngajantenkeun lamina janten salah sahiji pilihan lantai paling awét di sakitar.

Dimana Tiasa Masang Laminasi Lantai?

Laminate cocog pikeun lorong, jalan masuk, kamar makan, sareng ruang tamu (kusabab lapisan haus anu super awét hartosna éta tiasa dugi ka patalimarga kaki sareng goresan). Tapi visual anu saé na ogé ngajadikeun éta cocog pisan pikeun kamar tidur, kamar kulawarga, sareng dapur ogé dina sababaraha kasus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami