Warta

  • Naha anjeun terang sadayana jinis lantai?

    Lantai mangrupikeun bahan lantai anu henteu gampang kasalahan dina desain sareng pertandingan, sareng aya seueur pilihan bahan lantai, janten dinten ieu kuring bakal nyandak anjeun ngartos naon jinis lantai anu sayogi. Tulisan ieu utamina nganalisis opat lantai mainstream: Dirékayasa Hardwood Flooring ...
    Maca deui
  • Tilu titik lanté, tujuh titik pamasangan, seuseueurna jalma teu malire detil ieu pamasangan lanté!

    Aya kantos nyarios dina industri lantai yén lantai kai mangrupikeun "lantai tilu-titik sareng instalasi tujuh-titik", nyaéta naha pamasanganana saé atanapi henteu nangtoskeun 70% kualitas lantai. Pamakéan henteu meresihan lantai biasana disababkeun ku improp ...
    Maca deui
  • Upeti ka tanah air: Wilujeng tepang taun ka Partai Komunis Cina urang

    Berkah tanah air raharja sareng makmur! 2021 mangrupikeun peringatan ka-100 tina ngadegna Partai Komunis Cina. ...
    Maca deui
  • Unilin ngaluncurkeun palapis waterproof Unicoat – Lantai Lantai

    9 Juni 2021 [Bélgia] Unilin Technologies ngumumkeun yén palapis tahan cai "Unicoat" mangrupikeun inovasi patén pangénggalna dina portopolio patén na. Perusahaan nyarios yén palapis tahan cai Unicoat ngabentuk panyalindungan pamungkas tina kabocoran cai sareng nyegah karusakan dina flo ...
    Maca deui
  • DOMOTEX ASIA 2020.

    Kira-kira Januari taun ayeuna, seueur perusahaan terkemuka parantos nandatanganan perjanjian paméran sareng paméran éta. Nanging, saatos katarajang wabah éta, DOMOTEX ASIA sapuk pikeun nunda paméran dugi ka taun payun, anu nyababkeun kaseueuran perusahaan unggulan dina taun ayeuna ...
    Maca deui