Naha anjeun terang sadayana jinis lantai?

Lantai mangrupikeun bahan lantai anu henteu gampang kasalahan dina desain sareng pertandingan, sareng aya seueur pilihan bahan lantai, janten dinten ieu kuring bakal nyandak anjeun ngartos naon jinis lantai anu sayogi.

Tulisan ieu utamina nganalisis opat lantai utama:

Lantai Hardwood Direkayasa (Parkét)

Lantai Hardwood Padet

Laminate Flooring (Laminate Flooring)

Lantai vinil

Hiji. Lantai Kayu Dirékayasa (Lantai komposit kai padet)

Jinis lantai kai padet, biasana diwangun ku sababaraha lapisan papan (lapisan tahan maké, lapisan hiasan, lapisan substrat kapadetan tinggi, lapisan kasaimbangan). Sanaon komponén utama kai, éta langkung stabil tibatan lantai kai padet: kusabab lantai komposit kai padet parantos diolah khusus, éta henteu ngagaduhan masalah gampang deformasi sapertos lantai kai solid tradisional. Dibandingkeun sareng lantai kai padet tradisional, lantai komposit kai solid langkung ipis sareng langkung sesah, tapi éta mindahkeun panas anu saé sareng langkung gampang dijaga.

kauntungan:

① tahan-tahan sareng neken process prosés instalasi saderhana ③ pola seueur ④ Gampang diurus

Kalemahan:

①Teu kaampih deui ② Éta langkung sesah, janten suku raos bakal langkung parah. ③ Sababaraha lantai bakal nganggo lem formaldehida, janten aya masalah émisi formaldehida. Nalika milih, anjeun kedah tingali koefisien émisi formaldehida. Kahirupan: 25-40 taun (upami éta dijaga leres, éta tiasa dianggo pikeun waktos anu langkung lami)

dua. Lantai Hardwood Padet

Lantai kai padet, tina namina, henteu sesah panginten yén éta téh lantai tina kai, janten bakal langkung ramah lingkungan sareng alami. Nanging, kusabab sipat alami kai, lantai anu didamel na bakal langkung gampang cacad sareng henteu tahan cai. Sanaos seueur jalma mikir yén lantai kai padet bakal langkung maju, kakuranganana moal tiasa dianggurkeun.

kauntungan:

Relatively Éta kawilang lemes, sareng rasana suku bakal diaku ku seueur jalma dina sagala jinis lantai. ② Kusabab teu aya pola anu tetep, sakumna lantai homogén sareng tuntas, janten lantai kai padet tiasa "diperbaharui" ku polesan.

Kalemahan:

① Gampang digorok problem Masalah deformasi anu disababkeun ku perluasan termal sareng kontraksi ogé langkung serius otTeu kalis air mInsect ngengat sareng masalah rayap requirementsSyarat pangropéa anu luhur

Umur hirup: 70 taun-100 taun

tilu. Laminate Flooring (Laminate Flooring)

Lantai na didamel tina kayu padet anu rusak, diolah janten serat kai, teras dipencet kana kai dina suhu luhur salaku bahan dasarna, teras ditutupan ku lapisan hias, lapisan tahan uap, sareng sajabana Hal ieu umum pisan di pasar. Kusabab éta murah sareng henteu meryogikeun teuing pangropéa, éta bakal dianggo di bumi atanapi di kantor waé ku palanggan anu hoyong kinerja biaya tinggi.

kauntungan:

①Inxpensive ②Keras pisan sareng tahan abrasi anu kuat patternsRagam pola ④ stabilitas instalasi anu saé, henteu kedah nyéépkeun teuing pangropéa xpisan gampang diurus, lantai sareng lantai moal nyumputkeun kokotor sareng kokotor.

Kalemahan:

① Bakal aya masalah sapertos melengkung saatos leuleuy footSuku karasa hésé qualityKwalitasna henteu rata, sesah milarian lanté kualitas luhur f Upami prosés ukuranana relatif kasar atanapi jumlah lem relatif ageung, bakal aya lingkungan anu langkung serius masalah

opat. Lantai Vinil (lantai plastik)

Sajenis lantai anu laun ngembang dina sapuluh taun ka pengker. Seueur jalma henteu terang pisan ngeunaan jenis lantai ieu. Nalika ngeunaan lantai vinil, aranjeunna bakal ngahijikeunna sareng kulit lantai, landasan pacu plastik, sareng sajabana Henteu ngan ukur aranjeunna hariwang ngeunaan masalah perlindungan lingkungan, tapi aranjeunna ogé bakal sacara teu rela ngaraos yén éta tiasa ngagaduhan raos anu beurat. .

Tapi nyatana, bahan utama lantai plastik nyaéta polivinil klorida, bahan anu parantos dianggo sacara éksténsif dina kahirupan urang. Salaku conto, kaseueuran pakakas médis nganggo polivinil klorida.

Lantai plastik, ogé katelah lantai PVC, kasarna dibagi kana Lantai Vinil Tradisional (lantai plastik tradisional) sareng Lantai Vinil Inti Kaku (Lantai plastik inti inti), sareng lantai plastik inti inti dibagi kana WPC (lantai plastik kai) sareng SPC ( lantai plastik batu). Lantai) dua jinis, sareng tina dua jinis ieu, duanana dina hal perlindungan lingkungan sareng kualitas, SPC langkung saé:

Kaunggulan:

①Tahanan tahan sareng komprési lipSlip-buktina ret Tahan seuneu ④Tahan cai sareng tahan uap-ulation Insulasi sora (nyerep sora 20dB) maintenance Perawatan anu gampang sareng perawatan anu gampang ⑦Panaskeun panas sareng tetep haneut

Kalemahan:

①Nuari kagores ku alat seukeut resistanceTahanan noda goréng ③ Dibandingkeun sareng jinis lantai anu sanés, pola na kawilang saderhana

Di luhur mangrupikeun jenis lantai anu langkung umum dina pasaran. Nyatana, ampir teu mungkin pikeun mendakan lantai kalayan harga murah sareng kualitas anu saé, henteu ngan ukur umur panjang, tapi ogé tanpa pangropéa. Anjeun tiasa ngartos unggal lantai numutkeun kasempetan. Karakteristik lantai: prosés instalasi, faktor lingkungan, naha éta tahan cai atanapi tahan lembab, sareng sajabana, dumasar kana sadaya inpormasi di luhur, kuring yakin kuring tiasa nyarankeun lantai anu cocog pikeun sadayana.


Pos waktos: Jul-13-2021