Tilu titik lanté, tujuh titik pamasangan, seuseueurna jalma teu malire detil ieu pamasangan lanté!

Aya kantos nyarios dina industri lantai yén lantai kai mangrupikeun "lantai tilu-titik sareng instalasi tujuh-titik", nyaéta naha pamasanganana saé atanapi henteu nangtoskeun 70% kualitas lantai. Pamakéan henteu leres tina lantai umumna disababkeun ku paving floor anu teu leres.

Ku alatan éta, pikeun ngajantenkeun lantai sakumaha énggal, éta henteu ngan ukur disababkeun ku kualitas sareng kualitas lantai, tapi ogé pikeun pamasangan anu leres sareng perawatan anu ati-ati. Dinten ieu kami bakal ningali rinci ngeunaan paving lanté!

Persiapan pinding kedah leres-leres

Pamariksaan komprehensif ngeunaan lingkungan paving sateuacan paving mangrupikeun konci, anu mangrupikeun tautan anu penting pikeun mastikeun kualitas paving.

Rurusuhan henteu cekap. Lantai diteundeun tanpa pamariksaan komprehensif ngeunaan lingkungan, anu rawan masalah kualitas. Sateuacan diaspal, laksanakeun 7 poin ieu sareng mimitian muka.

Mimiti, ngukur eusi cai taneuh

Anggo meteran eusi kalembaban pikeun ngukur eusi kalembaban taneuh, standar taneuh umum nyaéta <20%, sareng standar pamasangan panas bumi <10%.

Kandungan cai tina lanté anu diaspal teuing, sareng lanté nyerep cai sareng ngalegaan, anu gampang nyababkeun masalah sapertos panahan, kendang, sareng noise. Dehumidification diperyogikeun pikeun waktos ayeuna pikeun nyingkahan masalah dina panggunaan salajengna.

Kadua, salian ti lantai SPC, lantai kai kedah diparios pikeun rayap

Sarebu sireum batu reujeung tanggul runtuh, sareng rayap bahaya pisan. Pariksa sareng pancegahan dianggo kedah dilakukeun sateuacan dipasang, upami éta moal telat nalika aranjeunna dipanggihan.

Katilu, parios rata taneuh

Upami rata taneuhna henteu dugi ka standar, gampang pikeun nyababkeun masalah sapertos ujung-ujung celah, bungkus, lengkungan, sareng noise. Pagawéan leveling kedah dilakukeun sateuacan diaspal.

Kami umumna nganggo pengatur dua méter pikeun ukuran karpét. Upami aya celah anu langkung ageung tibatan 3 mm atanapi bahkan 5 mm handapeun penguasa, éta hartosna yén taneuh henteu rata sareng parantos ngaleuwihan sarat paving pikeun lantai kai.

Kaopat, parios naha taneuhna padet

Upami taneuhna henteu cekap kuat, anjeun tiasa nincak lebu ku suku anjeun. Ieu anu sering urang sebutkeun. Fénoména ieu pisan bangor pikeun ngabersihan saatos anjeun masang lantai. Perkara teu kumaha anjeun ngabersihan juru, anjeun bakal tetep lebu kana lantai.

Jalma anu leumpang dina lantai nandakeun tekanan sareng nyababkeun sadayana lebu muncul tina sendi sareng juru. Hal ieu disababkeun ku teu diolah anu cekap tina akar rumput nalika taneuh diratakeun.

Upami aya rongga atanapi fénoména peeling, anjeun kedah ngubaran deui taneuh, upami henteu gampang mangaruhan umur palayanan.

Kalima, hindarkeun operasi campuran-campuran

Prosés paving lanté kedah dilaksanakeun saatos parantosan sareng panarimaan anu leres tina proyék anu disumputkeun di darat, proyek siling, proyek témbok, sareng proyek cai sareng listrik. Upami operasi silang gampang nyababkeun karusakan dina lantai, upami proyek témbok henteu réngsé, kerikil anu murag bakal nyababkeun lebu sareng goresan. Masalah sapertos karusakan dina lantai, sareng masalah sapertos percikan cét sareng palapis kana lantai sareng ngarusak éstétika dina lantai.

Salaku tambahan, upami aya masalah dina padamelan campuran, tanggung jawab anu teu jelas ogé bakal mangaruhan panyalindungan hak.

Kagenep, disumputkeun konsultasi rékayasa sareng nyirian

Sateuacan ngamimitian pangwangunan, pamilik kedah nunjukkeun lokasi proyék anu disumputkeun sareng ngadamel tanda anu menonjol pikeun ngahindaran karusakan tina pipa cai anu dipasang, pipa udara, saluran listrik sareng jalur komunikasi nalika konstruksi, sareng pikeun nyingkahan karusakan sekunder dina hiasan.

Katujuh, naha ukuran tahan cai parantos aya (lantai SPC henteu kedah parios ukuran tahan cai)

Lantai sieun ku cai. Saatos cai nyerang, éta bakal ngagaduhan masalah sapertos kalepuh, degumming sareng deformasi, janten teu tiasa dianggo. Kituna, anjeun kedah parios ukuran tahan cai sateuacan diaspal sareng naha aya kabocoran cai di bumi. Upami aya kaayaan sapertos kitu, éta kedah diubaran sateuacan neundeun lantai.

Kadalapan, hiasan mangrupikeun acara utami. Sakedik panyingkiran tiasa sacara gampang nyababkeun kajadian-kajadian utama. Nalika sadayana mésér lantai anu saé sareng ngantosan dipasang, tong hilap padamelan awalna. Persiapan awal parantos beres sareng imahna raoseun.

Toko lantai biasa gaduh master instalasi nyalira, anu bakal ngalaksanakeun latihan ngahijikeun sateuacan nyandak padamelan, janten hal-hal ieu tiasa dicegah.

Upami anjeun mésér lantai nyalira sareng nyéwa installer nyalira, maka anjeun kedah émut poin-poin ieu, sareng nyandak pancegahan sateuacanna pikeun nyingkahan seueur masalah ~


Pos waktos: Jul-13-2021