Upeti ka tanah air: Wilujeng tepang taun ka Partai Komunis Cina urang

sdaw

Berkah tanah air raharja sareng makmur!

vwdq

2021 mangrupikeun peringatan ka-100 tina ngadegna Partai Komunis Cina.

cfwfwq
awr

Dina momen bersejarah ieu, dinten ieu kuring mingpin babaturan sareng réréncangan nyanyi lagu beureum, kalayan pageuh sareng cinta anu ditulis dina rupa leutikna, sareng melak bibit patriotisme sareng cinta anu ati dina manah barudak, bertunas, Tumuwuh, kembangan, sareng buah, ngantep ingetan beureum, hakékat beureum, gén beureum ngalirkeun ti generasi ka generasi, sareng sadar réjuvenasi hébat bangsa Cina! !


Pos waktos: Jul-07-2021