Warta Perusahaan

  • DOMOTEX ASIA 2020.

    Kira-kira Januari taun ayeuna, seueur perusahaan terkemuka parantos nandatanganan perjanjian paméran sareng paméran éta. Nanging, saatos katarajang wabah éta, DOMOTEX ASIA sapuk pikeun nunda paméran dugi ka taun payun, anu nyababkeun kaseueuran perusahaan unggulan dina taun ayeuna ...
    Maca deui