4.5mm non-slip klik lantai vinyl

Katerangan pondok:

Lantai vinyl méwah inti kaku, ogé katelah lantai SPC, mangrupikeun pilihan lantai vinyl waterproof anu paling awét dina pasaran. Anjeun terang kumaha vinyl ngagaduhan reputasi pikeun fléksibel sareng kirang stu...

Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Lantai vinyl méwah inti kaku, ogé katelah lantai SPC, mangrupikeun pilihan lantai vinyl waterproof anu paling awét dina pasaran.

Anjeun terang kumaha vinyl ngagaduhan reputasi pikeun fleksibel sareng kirang kuat tibatan kai tradisional atanapi laminate? Nya, vinyl WPC lumayan kuat, tapi lantai vinyl méwah inti SPC sapertos nangtung dina beton.
Lantai anu alit sareng ipis ieu sigana sigana henteu seueur pisan, tapi éta mangrupikeun anu paling tangguh, dirarancang khusus pikeun tahan pamakean sareng panyalahgunaan lingkungan komérsial.
Sapertos WPC, lantai vinyl inti kaku SPC mangrupikeun garis luhur pikeun henteu ngan ukur fungsionalitas tapi ogé penampilan. Kalayan vinyl inti anu kaku, anjeun bakal ningali sadaya tren sareng warna kayu sareng batu anu paling panas dina papan sareng ubin anu ngayakinkeun.

SPC lantai vinyl méwah inti kaku ilaharna diwangun ku 4 lapisan.*
Bisa rupa-rupa antara pabrik.
Nyadangkeun Lapisan: Ieu tulang tonggong plank Anjeun.
SPC Core: Ieu atraksi utama! SPC flooring ngandung padet, waterproof inti WPC. Éta moal ripple, ngabareuhan atanapi mesek henteu masalah seueur cairan anu anjeun pikahoyong. Inti ieu ultra-padet kalayan henteu aya agén berbusa sapertos anjeun bakal mendakan dina lantai WPC tradisional. Ieu méré Anjeun rada kirang resilience underfoot, tapi ngajadikeun flooring superhero di jurusan durability.
Lapisan Vinyl Dicitak: Ieu dimana anjeun kéngingkeun gambar poto anca anjeun anu ngajantenkeun tampilan vinyl (ampir) sami sareng bahan alami sapertos batu sareng kai. Seringna, lantai vinyl méwah inti kaku mangrupikeun vinyl kualitas pangluhurna di pasar. Ieu hartosna anjeun nampi tampilan anu paling realistis anu bakal disumpah ku jalma-jalma nyaéta kai / batu anu nyata!
Nganggo Lapisan: Sapertos sareng vinyl tradisional, lapisan ngagem sapertos pangawal anjeun; eta mantuan ngajaga lantai anjeun tina dents, goresan, jsb The kandel lapisan maké, panyangga pangawal anjeun. Lantai SPC dipikanyaho gaduh buff, lapisan ngagem beefy nawiskeun langkung seueur panyalindungan. Lamun anjeun nempo vinyl flooring, éta sagampil (lamun teu leuwih) penting pikeun nempo ketebalan lapisan maké sakumaha ketebalan plank.

produk SPC Klik Flooring
Kandelna 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, ngaropéa
Tukang ngaput 0.1 / 0.15 / 0.3 / 0.5 / 0.7MM
Underlayment EVA / IXPE 1.0 / 1.5MM / 2.0MM
Ukuran: 7 "* 48 '', 6" * 36 '', 9 '' * 60 '', 12 * 12 * 12 * 24,24 * 24, ngaropéa
Underlayment EVA / IXPE 1.0 / 1.5MM / 2.0MM
Tékstur Siki kai / sisikian marmer / sisikian karpét
Beungeut Embossor Cahaya, Embossor Jero, Goresan Leungeun, Polos, Dampak.
Garansi Perumahan 20 Taun, Komersial 15 Taun
Sistem konci Uniklik
potongan: Microbevel
Warna-warna Langkung ti 3 ratus .punten naroskeun ka kami upami anjeun hoyong ningali deui.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami