Ecomomic laminate floor EIR Series

Katerangan pondok:

Ukuran:1220X170 mm,1220x200mm, 810x150mmKandel:8mm 10mm 10.5mm 12mm

Ukuran:1220X170 mm,1220x200mm, 810x150mmKandel:8mm 10mm 10.5mm 12mm


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Laminate floors sok disebut laminate floors kai, sanajan aranjeunna kai ukur dina dua hal. Kahiji, dasar lanté laminate diwangun ku dipencet chipped partikel kai. Kadua, luhureun boga penampilan kai nyata alatan gambar akurat lapisan-dasarna poto well-rendered tina kai encased dina jelas, lapisan maké awét.

Partikel kai aggregated anu subjected kana tekanan tinggi pikeun ngabentuk lambar. Lambaran ieu ngagaduhan gambar fotoréalistis tina kai atanapi batu anu katambah di luhur, sareng gambar ieu ditutupan ku lapisan ngagem. Lapisan maké, a awét, ipis, lambar plastik jelas, nyaeta linchpin antara lapisan handap hipu jeung elemen exterior kayaning Uap, sinar UV, sarta scratching.

kamar
nyimpang

Kaunggulan produk

Paké Lapisan: Laminate flooring nyaéta lapisan permukaan dua lambar ipis kertas impregnated kalawan melamin. Lapisan permukaan anu paling luhur ieu mangrupikeun jinis lambaran plastik transparan anu teu tembus kana anjing, korsi, sapatu tinggi, sareng elemen anu ngarusak umum.
Lapisan Gambar: Malah lamun ditempo close-up flooring laminate bisa kasampak realistis. Ieu alatan gambar kualitas fotografik laminate tina kai nyata handapeun lapisan maké.
Lapisan Dasar (Inti): Di handapeun poto sisikian kai aya kira-kira satengah inci komposit chip kai. Sagala jenis produk chip kai inherently rentan ka ruksakna cai. Dasar lantai laminate dianggap stabil sacara dimensi, tapi ngan ukur dina tingkat anu tangtu. Bakal nangtung ngalawan sababaraha cai, tapi ngan lamun cai ieu gancang dipiceun.

Naha laminate ramah lingkungan?

Jawaban kana patarosan ieu gumantung kana definisi anjeun ngeunaan flooring ramah-eco, tapi enya-sakabehna, enya! Laminate mangrupikeun salah sahiji lantai anu langkung ramah lingkungan.

Éta alatan ngagunakeun bahan organik (fiberboard atawa triplek) dina lapisan inti na, sarta ngan jumlah leutik pisan bahan sintétik dina lapisan maké na. Ieu hartosna éta tiasa didaur ulang.

Dibandingkeun sareng vinyl, ieu ngajantenkeun laminate janten pilihan anu langkung ramah lingkungan. Salah sahiji kalemahan pangbadagna ti vinyl plank flooring téh nya éta dijieun sagemblengna tina plastik. Ieu hartosna, iwal sababaraha merek anu langkung alit sapertos Proximity Mills, éta sacara umum henteu tiasa didaur ulang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami