lantai laminate pikeun kelir parquet

Katerangan pondok:

Ukuran:806X403mm, 1214x296mm

1214x406mm,1220x301mm

Kandel:10mm 10.5mm 12mm

Ukuran:806X403mm, 1214x296mm

1214x406mm,1220x301mm

Kandel:10mm 10.5mm 12mm


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

L lantai aminat (disebut oge ubin kai ngambang di Amérika Serikat) mangrupakeun produk flooring sintétik multi-lapisan ngahiji babarengan jeung prosés laminasi. Laminate flooring simulates kai (atawa kadang batu) ku lapisan applique fotografik handapeun lapisan pelindung jelas. Lapisan inti jero biasana diwangun ku résin melamin sareng bahan papan serat. Aya Standar Éropa No. EN 13329:2000 nangtukeun syarat panutup lantai laminate sareng metode tés.

Laminate flooring geus tumuwuh nyata popularitasnya, meureun sabab bisa jadi gampang masang jeung mertahankeun ti surfaces leuwih tradisional kayaning flooring hardwood.It ogé bisa mibanda kaunggulan costing kirang na merlukeun kirang skill masang ti bahan flooring alternatif. Éta lumayan awét, higienis (sababaraha merek ngandung résin antimikroba), sareng rélatif gampang dijaga.

Lantai laminate cukup gampang pikeun anu gaduh bumi DIY dipasang. Lantai laminate dibungkus sajumlah papan létah sareng alur, anu tiasa diklik hiji-hiji. Kadang-kadang aya dukungan lem pikeun ngagampangkeun pamasangan. floors laminate dipasang ilaharna "ngambang" leuwih sub-floor on luhureun busa / underlayment pilem, nu nyadiakeun Uap- jeung sipat ngurangan sora. A leutik (1-10 milimeter (0.039-0.394 in)) gap diperlukeun antara flooring jeung sagala objék immovable kayaning tembok, ieu ngamungkinkeun flooring dilegakeun tanpa keur obstructed. Baseboards (papan skirting) bisa dihapus lajeng reinstalled sanggeus peletakan of flooring geus réngsé pikeun finish neater, atawa baseboard bisa ditinggalkeun di tempatna jeung flooring butted kana eta, lajeng trims beading leutik kayaning molding sapatu atawa saparapat badag. molding -buleud bisa dipasangan ka handap tina baseboards. Potongan ragaji dina papan biasana diperyogikeun di tepi sareng sakitar lomari sareng lawang lawang, tapi pamasangan profésional biasana ngagunakeun gergaji kusen panto pikeun motong rohangan ka jangkungna anu ngamungkinkeun lantai ka handapeun jamb & casing panto pikeun tampilan anu langkung bersih. .

Pamasangan anu teu leres tiasa nyababkeun puncak, dimana papan anu padeukeut ngabentuk bentuk V anu ngajukeun tina lantai, atanapi sela, dimana dua papan anu padeukeut dipisahkeun.

Penting pikeun ngajaga laminate beresih, sabab partikel lebu, kokotor, sareng keusik tiasa ngagores permukaan kana waktosna di daérah lalu lintas anu luhur. Éta ogé penting pikeun ngajaga laminate rélatif garing, saprak caina diuk / Uap bisa ngabalukarkeun planks ka bareuh, Lungsi, jsb, sanajan sababaraha merek dilengkepan coatings tahan cai. Tumpahan cai henteu janten masalah upami aranjeunna gancang diusap, sareng henteu diidinan diuk pikeun waktos anu berkepanjangan.

Pad dirasakeun napel mindeng disimpen dina suku jati dina lanté laminate pikeun nyegah scratching.

Inferior glueless lanté laminate bisa laun jadi dipisahkeun, nyieun sela katempo antara planks. Kadé "ngetok" planks deui babarengan ngagunakeun alat luyu sakumaha sela anu noticed guna nyegah kokotor ngeusian sela, sahingga nyieun leuwih hese nempatkeun kana tempat.

Lantai laminate glueless kualitasna nganggo mékanisme ngahijikeun anu nahan papan dina kaayaan tegangan konstan anu nyegah kokotor asup kana sendi sareng henteu kedah "ngetok" deui sacara périodik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami